Αγγειακή Εγκεφαλική Ισχαιμία

Οργάνωση:  Α΄ Αγγειοχειρουργική Κλινική Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, Επαγγελματική Ένωση Αγγειοχειρουργών Ελλάδας σε συνεργασία με την Α΄ Νευρολογική Κλινική & Β΄ Νευρολογική Κλινική του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

Αιγίδα: Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδοαγγειακής Χειρουργικής

 

Η Α΄ Αγγειοχειρουργική Κλινική του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, σταθερά προσηλωμένη στην συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των αγγειοχειρουργών αλλά και όλων των ιατρών που ασχολούνται με την αγγειακή νόσο, διοργανώνει την 2η ημερίδα στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center με θέμα " Αγγειακή Εγκεφαλική Ισχαιμία ." - ΑΕΙ

Η αγγειακή εγκεφαλική ισχαιμία,  μια από τις κύριες αιτίες αναπηρίας αλλά και θανάτου, σχετικά πρόσφατα έγινε κατορθωτό να αντιμετωπιστεί αιτιολογικά είτε στην βάση πρόληψης είτε της θεραπείας.

Στην ημερίδα αυτή, αγγειοχειρουργοί, νευρολόγοι, ακτινολόγοι και φυσίατροι θα αναλύσουν και θα παρουσιάσουν ότι νεότερο υπάρχει στην διάγνωση και θεραπεία της ΑΕΙ καθώς και την αποκατάσταση μετά  εγκεφαλική βλάβη.

Στην εκδήλωση αυτή, που φιλοξενείται στο αμφιθέατρο του Ερρίκος Ντυνάν , η συμμετοχή είναι ελεύθερη και ενώ διατηρείται ο υβριδικος χαρακτήρας. Η φυσική παρουσία των συνέδρων με τήρηση των μέτρων ασφαλείας είναι ευπρόσδεκτη.

Η ημερίδα έχει την έγκριση του ΕΟΦ και χορηγούνται μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.

 

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://apr.com.gr/aggeiodunant2022/

  • 19/11/2022 - 19/11/2022
  • 9:00-16:00
  • Αμφιθέατρο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center
  • Λ. Μεσογείων 107, 115 26, Αθήνα
  • (+30) 210 3645629
Download PDF

Πρόγραμμα για την Ημερίδα

Περισσότερες Εκπαιδεύσεις

1 /
popup-νοσηλευτες-20240313
Δείτε περισσότερα