Νευροχειρουργικό

Το Νευροχειρουργικό Τμήμα επικεντρώνεται στη διάγνωση και την κλινική ή χειρουργική θεραπεία των παθήσεων του νευρικού συστήματος, του εγκεφάλου, της σπονδυλικής στήλης και των περιφερικών νεύρων. Αποτελείται από τα  Β’, Δ' και Ε'  Νευροχειρουργικά Τμήματα. Με μοναδικά επιστημονικά πλεονεκτήματα, όπως ο ανώτερος τεχνολογικός εξοπλισμός, η έμφαση στις ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους αλλά και σημαντική διεθνή αναγνώριση, αποτελεί εχέγγυο αποτελεσματικής και εξατομικευμένης φροντίδας των ασθενών που το επιλέγουν για τη θεραπεία τους.

Β' Νευροχειρουργικό Τμήμα

Το Β΄ Νευροχειρουργικό Τμήμα είναι μια άρτια εξοπλισμένη και πρότυπη νευροχειρουργική μονάδα, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση παθήσεων του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Τηλέφωνο:210-6972902 Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Β

Δ' Νευροχειρουργικό Τμήμα

Το Δ’ Νευροχειρουργικό Τμήμα δραστηριοποιείται στην χειρουργική των παθήσεων Εγκεφάλου και Νωτιαίου Μυελού, στην χειρουργική της Σπονδυλικής στήλης (κύφωση, σκολίωση, κατάγματα, όγκοι, ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές Σ.Σ.), στη Λειτουργική Νευροχειρουργική, στη χειρουργική Περιφερικών Νεύ

Τηλέφωνο: Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Δ

Ε' Νευροχειρουργικό Τμήμα

Το Ε' Νευροχειρουργικό Τμήμα συνδυάζει την πολυετή εμπειρία και τη βαθιά γνώση των νοσημάτων του Νευρικού Συστήματος με την εφαρμογή σύγχρονων χειρουργικών τεχνικών και τεχνολογικών μέσων για την θεραπεία τους.

Τηλέφωνο:210-6979016 Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ε