Υπηρεσίες

Τράπεζα/ATM

Στο ισόγειο υπάρχουν ATM της Τράπεζας Πειραιώς και της AlphaBank.

 

Parking

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center διαθέτει 200+ θέσεις στάθμευσης στο δεύτερο υπόγειό του (-2) και λειτουργεί καθημερινά 6:00 –22:00

Η χρέωση της στάθμευσης τιμολογείται ως εξής:

Τιμοκατάλογος

 • Οι 2 πρώτες ώρες: 7€
 • Τις δύο επόμενες: 2€
 • Μετά την τέταρτη ώρα: 1€ (ανά ώρα)
 • Ανώτατη χρέωση σε εργάσιμη ημέρα: 14€ ανά ημέρα (00:00-23:59)
 • Σάββατο/Κυριακή/Αργίες: 8€

 

Κατά την είσοδό σας:

 • Πιέστε το κουμπί στο μηχάνημα ελέγχου εισόδου για την έκδοση εισιτηρίου.
 • Κρατήστε το εισιτήριο καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής του αυτοκινήτου σας στο νοσοκομείο.

 

Κατά την έξοδό σας:

 • Κατευθυνθείτε σε ένα από τα αυτόματα ταμεία πληρωμής που βρίσκονται στο χώρο στάθμευσης πριν φτάσετε στο αυτοκίνητό σας.
 • Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα.
 • Κρατήστε το εισιτήριο που πληρώσατε και οδηγήστε προς την έξοδο.
 • Εισάγετε το εισιτήριο στο μηχάνημα ελέγχου εξόδου, και η μπάρα θα ανοίξει αυτόματα.

 

Εστιατόριο-Κυλικείο

Στο πλαίσιο των υψηλών προδιαγραφών παροχής υπηρεσιών του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, λειτουργεί στον ισόγειο χώρο του, καφετέρια και εστιατόριο με άνετο χώρο τραπεζοκαθισμάτων σχεδιασμένο έτσι ώστε να φιλοξενεί συνοδούς και επισκέπτες. Η καφετέρια διαθέτει εκλεκτής ποιότητας καφέ και ροφήματα παντός τύπου, ενώ σνακ μεγάλης ποικιλίας μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και ιδιαίτερων κατηγοριών, όπως χορτοφάγων ή διαβητικών. Σε καθημερινή βάση διατίθενται φρέσκα γλυκά ημερήσιας παραγωγής του ζαχαροπλαστείου και αναψυκτικά.

Στο εστιατόριο, με ημερήσιο μενού, μαγειρευτά φαγητά, της ώρας, ψάρια και φρέσκες σαλάτες, οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν όλες τις εκδοχές της υγιεινής και νόστιμης διατροφής. Με γνώμονα την μεσογειακή διατροφή το λάδι που χρησιμοποιείται είναι ελαιόλαδο, το κρέας είναι νωπό, τα ψάρια φρεσκοκατεψυγμένα και τα λαχανικά φρέσκα. Τα γεύματα είναι σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν ανάγκες χορτοφάγων και διαβητικών ατόμων.

To εστιατόριο-κυλικείο του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center λειτουργεί, καθημερινά, από τις 6.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ, στο ισόγειο, ακριβώς δίπλα από τους κεντρικούς ανελκυστήρες.

 

Σύνδεση Wi-Fi

Στους περισσότερους χώρους υπάρχει απεριόριστη ελεύθερη σύνδεση Wi-Fi για τους ασθενείς και τους επισκέπτες (επιλέξτε το δίκτυο Patients). Για τους όρους χρήσης του ασύρματου δικτύου πατήστε εδώ.

 

Εκκλησία

Έξω από το κεντρικό κτήριο του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center στον προαύλιο χώρο και δίπλα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών βρίσκεται ένα Εκκλησάκι με την ονομασία "Παναγιά η Γιάτρισσα". Δημιουργήθηκε με δωρεά της οικογένειας Τσαλδάρη και εκεί μπορούν ασθενείς και συγγενείς να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Ο ιερέας της εκκλησίας λειτουργεί σε όλες τις μεγάλες γιορτές, ώστε να μπορούν οι πιστοί να συμμετέχουν, ενώ βρίσκεται κοντά στους ασθενείς και στις οικογένειες τους, όποτε αυτοί τον χρειαστούν.