Επείγοντα Περιστατικά

Mε αποστολή την άμεση και επιτυχημένη αντιμετώπιση των εκτάκτων προβλημάτων υγείας για κάθε ασθενή, το Τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center λειτουργεί σε 24ωρη βάση, ως αυτόνομο τμήμα με πυρήνα ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού. Με άνετες και φιλόξενες εγκαταστάσεις, σύγχρονη κτιριακή υποδομή, υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό, πληροί όλες τις νόμιμες τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές και βρίσκεται σε απόλυτη συμφωνία με τις επιταγές της σύγχρονης ιατρικής και νοσηλευτικής επιστήμης.

Ασθενοφόρα

Τα ασθενοφόρα μας με έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό είναι στη διάθεση των ασθενών μας όλο το 24ωρο για επείγουσα ή/και εκλεκτική διακομιδή από και προς το νοσηλευτικό μας κέντρο.

210 69 72 102
Πληροφορίες

Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center με το εξαιρετικά έμπειρο προσωπικό του, ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και νοσηλευτές επείγουσας νοσηλευτικής, αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά σε 24ωρη βάση, οποιοδήποτε οξύ και επείγον περιστατικό προσέρχεται στους χώρους του, ενώ συγχρόνως παρέχει τη δυνατότητα για πλήρη εργαστηριακό και ακτινολογικό διαγνωστικό έλεγχο.

210 69 72 100
Μη ξεχάσετε

Μία εισαγωγή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, μπορεί να σημαίνει και εισαγωγή στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center. Μέσα στις επόμενες 24 ώρες λοιπόν οι οικείοι του ασθενούς πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω:

  • Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο
  • Βιβλιάριο Ασθενείας θεωρημένο για το ισχύον έτος
  • Τον αριθμό του ασφαλιστηρίου συμβολαίου και τη θέση κάλυψης, εάν γίνεται χρήση ιδιωτικής ασφάλειας
Διεύθυνση
Πληροφορίες Στάθμευσης

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center διαθέτει 200+ θέσεις στάθμευσης στο δεύτερο υπόγειο του (-2) και λειτουργεί καθημερινά 6:00 –22:00.

Πληροφορίες parking
Dunant Hospital

Πρόσβαση στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

 

 

 

Λεωφόρος Μεσογείων, Στάση Σχολή Αστυνομίας, ή Στάση Ερρίκος Ντυνάν:
Α5   Ανθούσα - Αγία Παρασκευή - Ακαδημία
Β5   Αγία Παρασκευή - Λ. Αλεξάνδρας - Στ. Λαρίσης
046   Μουσείο- Ελληνορώσων
Χ95  ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS)

Λεωφόρος Κηφισίας, στάση Ερυθρός Σταυρός:
550    Δέλτα Φαλήρου - Κηφισιά
602   Νέα Ιωνία-Καλογρέζα - Στ. Πανόρμου (κυκλική)
610   Αμπελόκηποι – Φιλοθέη
Χ14   Σύνταγμα- Κηφισιά
Ε14   Σύνταγμα- ΟΑΚΑ- Υπουργείο Παιδείας
Α7   Κάνιγγος- Κηφισιά
070   Γηροκομείο – Αρ. Πάγος- Δικαστήρια Ευελπίδων