Ορθοπεδικό

To Ορθοπεδικό Τμήμα  παρέχει τη φροντίδα του κάθε χρόνο σε εκατοντάδες περιστατικά, τα οποία αντιμετωπίζονται με επιτυχία. Ανάμεσα στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Τμήματος, οι ορθοπεδικοί επιστήμονες, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, ο εξελιγμένος ιατροτεχνικός εξοπλισμός, το εύρος των διαγνωστικών μας μεθόδων, καθώς και οι σύγχρονες υποδομές και εγκαταστάσεις. Με υψηλού βαθμού εξειδίκευση,  κάθε έκτακτο ή προγραμματισμένο περιστατικό αντιμετωπίζεται υπεύθυνα, ολοκληρωμένα και, φυσικά, εξατομικευμένα βάσει των αναγκών του κάθε ασθενούς και της ιδιαιτερότητας κάθε περιστατικού.

Τηλ. Γραμματείας: 210-6972107

Τηλ. Κέντρο: 210-6972000

Email: exorthop@dunant.gr

Α' Ορθοπεδική Κλινική

Η Α' Ορθοπεδική Κλινική παρέχει πλήρη, σύγχρονη και πρωτοποριακή αντιμετώπιση για τις παθήσεις των αρθρώσεων. Διενεργεί πάνω από πεντακόσιες χειρουργικές επεμβάσεις σε ετήσια βάση, ενώ στα ιατρεία του προσφέρονται συντηρητικές θεραπείες σε πολλαπλάσιο αριθμό ασθενών.

Τηλέφωνο:210-6972480 Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Α

Β' Ορθοπεδική Κλινική

Η Β' Ορθοπεδική Κλινική είναι στελεχωμένο με καταξιωμένους ιατρούς στην χειρουργική άνω άκρου, χεριού και μικροχειρουργικής με σημαντική χειρουργική εμπειρία και πολυετή εκπαίδευση σε νοσοκομεία του εξωτερικού. Παράλληλα καλύπτει όλο το φάσμα της τραυματιολογίας, των παθήσεων σπονδυλικής στήλης και

Τηλέφωνο: Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Β

Γ' Ορθοπεδική Κλινική

Η Γ' Ορθοπεδική Κλινική αποτελεί το μοναδικό πιστοποιημένο τμήμα στη χώρα μας για τη χειρουργική αντιμετώπιση του άκρου ποδός και της ποδοκνημικής άρθρωσης.

Τηλέφωνο:210-6972955 Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Γ

Δ' Ορθοπεδική Κλινική

Τηλέφωνο:210-6972485 Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Δ

Ε' Ορθοπεδική Κλινική

Η Ε' Ορθοπεδική Κλινική αποτελείται από εξειδικευμένους ιατρούς με προσανατολισμό στη χειρουργική της σπονδυλικής στήλης, στη νευροχειρουργική, στην επανορθωτική χειρουργική των μεγάλων αρθρώσεων και στο ορθοπεδικό τραύμα (κατάγματα).

Τηλέφωνο: Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ε

ΣΤ' Ορθοπεδική Κλινική

Η ΣΤ' Ορθοπεδική Κλινική (Αθλητικών Κακώσεων) ασχολείται ιδιαίτερα με τις αθλητικές κακώσεις και την αθλητική παθολογία. Ιατροί του Τμήματος έχουν μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου Μάστερ στην αθλητιατρική ενώ υποστηρίζουν μεταξύ άλλων τις Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου Ανδρών και Νέων, την Εθνική Ενόργανη

Τηλέφωνο: Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΣΤ

Η' Ορθοπεδική Κλινική

Το Η’ Ορθοπεδικό Τμήμα στελεχωμένο από ομάδα καταξιωμένων ιατρών με μακρόχρονη εμπειρία στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center αντιμετωπίζει το τραύμα κάθε μορφής και βαρύτητας, οξείες ή χρόνιες παθήσεις των οστών και των αρθρώσεων, δυσλειτουργίες, παραμορφώσεις και επώδυνα σύνδρομα του μυοσκελετικού συ

Τηλέφωνο: Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η

Ομάδα Ορθοπεδικών – Επικεφαλής Ι. Ακριβός

Οι ιατροί της Ομάδας έχουν μακρά εμπειρία και παρέχουν σύγχρονη ορθοπεδική κάλυψη που βασίζεται στις ιατρικές εξελίξεις και καλύπτει όλο το φάσμα της ψυχρής ορθοπεδικής και τραυματολογίας.

Τηλέφωνο: Τηλεφωνικό Κέντρο:

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ