Εξωτερικά Ιατρεία

Tα Εξωτερικά Ιατρεία του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center λειτουργούν σε ενιαίο και ειδικά σχεδιασμένο χώρο, περίπου 2.800 τ.μ. στο ισόγειο, με αυτόνομη υποδοχή και λογιστήριο ασθενών. Είναι πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανήματα και στελεχώνονται καθημερινά από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, έμπειρο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, που με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας, φροντίζουν για την αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών υγείας.

Οι ειδικότητες που καλύπτουν είναι: Παθολογικό, Καρδιολογικό, Ογκολογικό, Γαστρεντερολογικό, Νευρολογικό, Νεφρολογικό, Ενδοκρινολογικό, Πνευμονολογικό, Χειρουργικό, Καρδιοχειρουργικό, Αγγειοχειρουργικό, Ορθοπεδικό, Νευροχειρουργικό, ΩΡΛ – Ακοολογικό – Νευροωτολογικό, Οφθαλμολογικό, Γναθοχειρουργικό, Γυναικολογικό, Ουρολογικό, Πλαστικής / Αισθητικής Χειρουργικής, Αιματολογικό, Δερματολογικό.

Επίσης στο πλαίσιο των εξωτερικών ιατρείων λειτουργούν τα ακόλουθα εξειδικευμένα ιατρεία: 

Τηλ. Γραμματείας: 210-6972004

Τηλ. Κέντρο: 210-6972000

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-15:00

Διευθυντής: Κεχρής Ιωάννης

 

 

 

Ιατρείο Γενετικής

Το νέο Ιατρείο Γενετικής προσφέρει υπηρεσίες διαγνωστικής και γενετικής συμβουλευτικής στους ασθενείς μας και τις οικογένειες τους, και φυσικά βοηθά τους γιατρούς μας και τις μονάδες μας

Τηλέφωνο:210-6972004 Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Ιατρείο Καρδιοογκολογίας

Σήμερα, τόσο οι καρδιοπάθειες όσο και οι νεοπλασίες, σε μεγάλο ποσοστό, τείνουν να λάβουν τα χαρακτηριστικά χρόνιας πάθησης η οποία απαιτεί διαχρονική παρακολούθηση και θεραπεία.

Τηλέφωνο: Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Ιατρείο Κεφαλαλγίας

Το ειδικό ιατρείο Κεφαλαλγίας λειτουργεί από το 2004 και εξετάζονται ασθενείς όλου του φάσματος της νόσου (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία κά.)

Τηλέφωνο:210-6972004 Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Ιατρείο Κινητικών Διαταραχών

Το Ιατρείο Parkinson και Κινητικών Διαταραχών ασχολείται με τη νόσο Parkinson και τα Παρκινσονικά σύνδρομα καθώς και άλλες Κινητικές διαταραχές, όπως η δυστονία, η χορεία και το σύνδρομο ανήσυχων ποδιών.

Τηλέφωνο: Τηλεφωνικό Κέντρο:

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Ιατρείο Όγκων Δέρματος

Το Ιατρείο Όγκων Δέρματος και Πλαστικής Αποκατάστασης είναι το πρώτο κέντρο αναφοράς πανελλαδικά σε ιδιωτικό θεραπευτήριο

Τηλέφωνο: Τηλεφωνικό Κέντρο:

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Αλλεργιολογικό Ιατρείο

Στο Αλλεργιολογικό ιατρείο γίνεται διάγνωση και θεραπεία όλων των αλλεργικών παθήσεων, τόσο των οξέων καταστάσεων όσο και των χρόνιων προβλημάτων.

Τηλέφωνο: Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Διαβητολογικό ιατρείο

Στο Διαβητολογικό Ιατρείο του Ερρίκος Ντυνάν εξετάζονται άτομα με κάθε τύπο διαβήτη ή προδιαβήτη:  ασθενείς με ινσουλινοεξαρτώμενο διαβήτη τύπου 1 που χρησιμοποιούν θεραπεία με πολλαπλές ενέσεις ινσουλίνης ή αντλία ινσουλίνης,

Τηλέφωνο: Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Ηπατολογικό Ιατρείο

Το Ηπατολογικό Ιατρείο του Ερρίκος Ντυνάν έχει ως αντικείμενο τη διάγνωση, θεραπεία και παρακολούθηση (follow-up) όλων των οξέων ή/και χρόνιων παθήσεων του Ήπατος, των Χοληφόρων και του Παγκρέατος, παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Τηλέφωνο: Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Ρευματολογικό Ιατρείο

To Ρευματολογικό ιατρείο του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και παρέχει φροντίδα σε επίπεδο διάγνωσης, θεραπείας και παρακολούθησης σε ασθενείς με νοσήματα ολόκληρου του φάσματος της ρευματολογίας.

Τηλέφωνο:210-6972226 Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ