Πληροφορίες Επισκεπτηρίου

Επισκεπτήριο - Ωράριο

Νοσηλευτικά τμήματα

 • - 10:00 - 13:00 και 17:00 - 20:00 Χειμερινό Ωράριο (16/10-14/4)
 • - 10:00 - 13:00 και 17:00 - 21:00 Θερινό Ωράριο (15/4-15/10)

 

Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

 • - 13:00 - 13:30 και 18:00 - 18:30

 

Οι συνοδοί και οι επισκέπτες οφείλουν να τηρούν αυστηρά τις ώρες επισκεπτηρίου.

 

Κανονισμοί

 • - Οι επισκέπτες πρέπει να χρησιμοποιούν πάντα αντισηπτικό διάλυμα στα χέρια τους κατά την είσοδο και την έξοδο από τον θάλαμο νοσηλείας του ασθενούς.

 • - Δεν επιτρέπεται η επίσκεψη από άτομα που πάσχουν από μεταδοτικό νόσημα, ακόμη και κοινό κρυολόγημα, ώστε να μην γίνει μετάδοση του νοσήματος στους νοσηλευόμενους.

 • - Για την προστασία της υγείας των ασθενών και των επισκεπτών-παιδιών συνιστούμε να αποφεύγεται η είσοδος από παιδιά κάτω των 12 ετών στους ορόφους νοσηλείας του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, ενώ γενικά απαγορεύεται η παραμονή τους σε όροφο νοσηλείας του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center μετά τη λήξη του επισκεπτηρίου. Σε κάθε περίπτωση, η επίσκεψη ανηλίκων στους ορόφους νοσηλείας θα πρέπει να γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον θεράποντα ή επιβλέποντα ιατρό του ασθενούς.

 • - Οι συνοδοί που παραμένουν στους θαλάμους λόγω ειδικής έγγραφης άδειας από τον θεράποντα ιατρό, πρέπει να φροντίζουν για τη διατήρηση της καθαριότητας. Δεν επιτρέπεται να κάθονται στα κρεβάτια των ασθενών, να κρατούν λουλούδια στους θαλάμους όπως και να προσκομίζουν ή να διατηρούν τρόφιμα, αναψυκτικά και ροφήματα, γιατί αυτά αποτελούν εστίες μικροβίων.

 • - Δεν επιτρέπεται οι συνοδοί να χειρίζονται ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό (μόνιτορ, συσκευές ορού, αντλίες έγχυσης φαρμάκων, κ.λπ.) και φαρμακευτικά σκευάσματα για κανέναν λόγο.

 • - Δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε μετακίνηση εξοπλισμού (καρέκλες, πολυθρόνες).

 • - Δεν επιτρέπεται η στάθμευση εντός του περιβόλου του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center. Η είσοδος με μεταφορικό μέσο επιτρέπεται μόνο στα άτομα με ειδικές ανάγκες και στους ασθενείς της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και μόνο με τις υποδείξεις του προσωπικού της Ασφάλειας.

 • - Η αμοιβή σε οποιοδήποτε πρόσωπο και για οποιοδήποτε λόγο είναι παράνομη και προσβάλει τους εργαζόμενους.

 • - Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα σε όλους τους χώρους του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center. (αρ 16 Ν. 4633/2019, ΦΕΚ Α'161/16.10.2019). Το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο στον ειδικά διαμορφωμένο στεγασμένο εξωτερικό χώρο της Κεντρικής Εισόδου της Κλινικής.

 • - Η παρουσία αποκλειστικής συνοδού επιτρέπεται μόνο κατόπιν γραπτής αίτησης στη Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας από εγκεκριμένο πίνακα αποκλειστικών συνοδών από την 1η ΥΠΕ, οι οποίες πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

 • - Οι επισκέπτες και οι συνοδοί πρέπει να συμμορφώνονται με τις συστάσεις/οδηγίες των Προϊσταμένων της Κλινικής ή των Υπεύθυνων βάρδιας. Η τήρηση των ανωτέρω αποτελεί υποχρέωση όλων των εργαζομένων με κεντρικό στόχο την προστασία και την ασφάλεια των ασθενών.

 • - Οι συνοδοί και οι επισκέπτες δεν πρέπει να προκαλούν θόρυβο, γιατί οι ασθενείς έχουν ανάγκη ηρεμίας και ησυχίας.
Διεύθυνση
Πληροφορίες Στάθμευσης

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center διαθέτει 200+ θέσεις στάθμευσης στο δεύτερο υπόγειο του (-2) και λειτουργεί καθημερινά 6:00 –22:00.

Πληροφορίες parking
Dunant Hospital

Πρόσβαση στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

 

 

 

 

Πρόσβαση στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

Λεωφόρος Μεσογείων, Στάση Σχολή Αστυνομίας, ή Στάση Ερρίκος Ντυνάν:
Α5   Ανθούσα - Αγία Παρασκευή - Ακαδημία
Β5   Αγία Παρασκευή - Λ. Αλεξάνδρας - Στ. Λαρίσης
046   Μουσείο- Ελληνορώσων
Χ95  ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS)

Λεωφόρος Κηφισίας, στάση Ερυθρός Σταυρός:
550    Δέλτα Φαλήρου - Κηφισιά
602   Νέα Ιωνία-Καλογρέζα - Στ. Πανόρμου (κυκλική)
610   Αμπελόκηποι – Φιλοθέη
Χ14   Σύνταγμα- Κηφισιά
Ε14   Σύνταγμα- ΟΑΚΑ- Υπουργείο Παιδείας
Α7   Κάνιγγος- Κηφισιά
070   Γηροκομείο – Αρ. Πάγος- Δικαστήρια Ευελπίδων