Τμήμα Επεμβατικής Νευροακτινολογίας

Η αποστολή του Τμήματος Επεμβατικής Νευροακτινολογίας του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center είναι να προσφέρει την καλύτερη και ελάχιστα επεμβατική θεραπεία για ένα ευρύ φάσμα παθήσεων που αφορούν τον εγκέφαλο, την περιοχή της κεφαλής και του λαιμού, τη σπονδυλική στήλη και το νωτιαίο μυελό.

Υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Παναγιώτη Παπαναγιώτου, εν ενεργεία διευθυντή ενός από τα μεγαλύτερα κέντρα Επεμβατικής Νευροακτινολογίας της Γερμανίας, προσφέρουμε στους ασθενείς μας τις τελευταίες διαθέσιμες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της επεμβατικής νευροακτινολογίας.

Με οδηγό την εκτεταμένη εμπειρία σε περισσότερες από 2500 ενδοαγγειακές θεραπείες, αξιολογούμε ασθενείς με νευροαγγειακές παθήσεις, όπως ανεύρυσμα εγκεφάλου και αρτηριοφλεβικές δυσπλασίες εγκεφάλου.

Αντιμετωπίζουμε επίσης το επείγον εγκεφαλικό επεισόδιο, τη στένωση καρωτιδικής αρτηρίας και στενώσεις ενδοκράνιων αγγείων. Επιπλέον, έχοντας την εμπειρία της ίδρυσης του Κέντρου Αγγειακών Δυσπλασιών της Βρέμης, το οποίο αποτελεί κέντρο αναφοράς στη Βόρεια Γερμανία, αντιμετωπίζουμε τη σπάνια ασθένεια των Αγγειακών Δυσπλασιών σώματος και άκρων.

Οι επεμβάσεις διενεργούνται από έμπειρο προσωπικό σε μία από τις πλέον σύγχρονες αγγειογραφικές αίθουσες επεμβατικών θεραπειών.

Τηλ. Γραμματείας: 210-6972072 

Επείγοντα Περιστατικά: 6988230000 

Τηλ. Κέντρο: 210-6972000 

Email: neuroradiology@dunant.gr 

Διευθυντής: Παπαναγιώτου Παναγιώτης

Δραστηριότητες

  • Θρομβεκτομή σε Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο
  • Θεραπεία Αγγειακών Δυσπλασιών Κεφαλής, Σώματος και Άκρων: έχοντας την εμπειρία της ίδρυσης του Κέντρου Αγγειακών Δυσπλασιών της Βρέμης, το οποίο αποτελεί κέντρο αναφοράς στη Βόρεια Γερμανία, παρέχουμε τη βέλτιστη αντιμετώπιση της σπάνιας ασθένειας των Αγγειακών Δυσπλασιών κεφαλής, σώματος και άκρων. 
  • Αγγειοπλαστική/Stent Καρωτίδας
  • Αγγειοπλαστική/Stent Ενδοκράνιων Αγγείων

Εξοπλισμός

Από τον Νοέμβριο του 2018 έχει εγκατασταθεί στο νοσοκομείο μας ένας από τους πλέον σύγχρονους  ψηφιακούς αγγειογράφους επεμβατικής νευροακτινολογίας όπου και διενεργούνται όλες οι επεμβάσεις μας.

Ιατρικό Προσωπικό