Χειρουργικός Τομέας

Αγγειοχειρουργικό

Η αγγειοχειρουργική είναι μια σχετικά νέα ειδικότητα που ασχολείται με τις παθήσεις των αγγείων (αρτηριών, φλεβών και λεμφαγγείων).

Τηλέφωνο: Τηλεφωνικό Κέντρο:

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Αναισθησιολογικό

Το Αναισθησιολογικό Τμήμα αποτελεί μία από τις βασικές μονάδες, αφού παρέχει τις υπηρεσίες του σε όλα τα τμήματα, τόσο του χειρουργικού, όσο και του παθολογικού και εργαστηριακού τομέα.

Τηλέφωνο:210- 6972272 Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Γυναικολογική Κλινική

Η Γυναικολογική Κλινική έχει σαν αντικείμενο την πρωτοβάθμια περίθαλψη, καθώς και τη συντηρητική - χειρουργική θεραπεία που καλύπτει όλο το φάσμα της σύγχρονης Γυναικολογίας και της Χειρουργικής Μαστού.

Τηλέφωνο:210-6972222 Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Θωρακοχειρουργική Κλινική

To Θωρακοχειρουργικό Τμήμα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε κάθε ασθενή που αναλαμβάνει, με στόχο την καλύτερη και βέλτιστη προσέγγιση των σύνθετων περιστατικών καρκίνου του θώρακα, όπως των πνευμόνων, του υπεζωκότα (του υμένα που καλύπτει τους πνεύμονες), του οισοφάγου κ.ά.

Τηλέφωνο:210-6972968 Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Καρδιοχειρουργικό

Το Καρδιοχειρουργικό Τμήμα αποτελεί ένα από τα κορυφαία στη χώρα μας κέντρα επεμβατικής θεραπείας για την καρδιά και τις παθήσεις της.

Τηλέφωνο: Τηλεφωνικό Κέντρο:

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Νευροχειρουργικό

Το Νευροχειρουργικό Τμήμα επικεντρώνεται στη διάγνωση και την κλινική ή χειρουργική θεραπεία των παθήσεων του νευρικού συστήματος, του εγκεφάλου, της σπονδυλικής στήλης και των περιφερικών νεύρων.

Τηλέφωνο: Τηλεφωνικό Κέντρο:

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Ορθοπεδικό

To Ορθοπεδικό Τμήμα  παρέχει τη φροντίδα του κάθε χρόνο σε εκατοντάδες περιστατικά, τα οποία αντιμετωπίζονται με επιτυχία.

Τηλέφωνο:210-6972107 Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Ουρολογικό

Τα Ουρολογικά Τμήματα καλύπτουν όλο το φάσμα της διάγνωσης και θεραπείας των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος σε άνδρες και γυναίκες καθώς και του γεννητικού συστήματος στους άνδρες στα πλήρως εξοπλισμένα χειρουργεία.

Τηλέφωνο: Τηλεφωνικό Κέντρο:

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Οφθαλμολογικό

Τηλέφωνο: Τηλεφωνικό Κέντρο:

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Πλαστικής, Αισθητικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής

Στις Κλινικές Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center εφαρμόζονται σύγχρονες μέθοδοι στο σύνολο των επεμβάσεων της επανορθωτικής και της αισθητικής χειρουργικής.

Τηλέφωνο: Τηλεφωνικό Κέντρο:

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής

Η Κλινική Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης των συνήθων, αλλά και σπανιότερων παθολογικών καταστάσεων, που αφορούν στη στοματική κοιλότητα, στις γνάθους και στο πρόσωπο, καθώς και τυχόν επεκτάσεις τους στην κεφαλή και στον τράχηλ

Τηλέφωνο:210-6972952 Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Κλιική Χειρουργικής Χεριού – Άνω Άκρου και Μικροχειρουργικής

Το Τμήμα Χειρουργικής Χεριού – Άνω Άκρου και Μικροχειρουργικής ιδρύθηκε για να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στην Ορθοπεδική και ιδιαίτερα στο τραύμα που εμφανίζεται ολοένα και πιο βαρύ και απειλεί την ζωή και την ακεραιότητα του ασθενούς.

Τηλέφωνο: Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Χειρουργικό

Οι Κλινικές Γενικής Χειρουργικής του Χειρουργικού Τομέα λειτουργούν με έμφαση στην εξατομικευμένη φροντίδα των ασθενών που αναλαμβάνουν, σε προεγχειρητικό, επεμβατικό και μετεγχειρητικό στάδιο.

Τηλέφωνο: Τηλεφωνικό Κέντρο:

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Ωτορινολαρυγγολογικό

Επιλέγοντας την Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική αποκτάτε πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας που καλύπτουν όλο το φάσμα διαγνωστικής και θεραπευτικής αντιμετώπισης των ωτορινολαρυγγολογικών παθήσεων και των παθήσεων κεφαλιού και τραχήλου.

Τηλέφωνο:210-6972121 Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ