Αγγειοχειρουργική

Η αγγειοχειρουργική ασχολείται με τις παθήσεις των αγγείων (αρτηριών, φλεβών και λεμφαγγείων). Τα πλήρως στελεχωμένα αγγειοχειρουργικά τμήματα καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης αγγειοχειρουργικής, έχοντας εντάξει στην καθ’ ημέρα πράξη όλες τις σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης των αγγειακών παθήσεων (κλασική και ενδοαγγειακή χειρουργική, σύγχρονες συντηρητικές θεραπείες, αντιμετώπιση δύσκολων περιπτώσεων σε συνεργασία με άλλες ειδικότητες). Έτσι, επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα με ελάχιστη επιβάρυνση του ασθενούς. Άλλωστε οι περισσότερες επεμβάσεις των φλεβών, αλλά και των αρτηριών γίνονται σε βάση ημερήσιας νοσηλείας ή ολιγοήμερης παραμονής. 

Τα τμήματα υποστηρίζονται με σύγχρονα διαγνωστικά μέσα (αγγειογράφος, μαγνητικός και αξονικός τομογράφος, υπέρηχοι). Όπου απαιτείται (βαριά περιστατικά), υπάρχει κάλυψη από Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά και από άλλες ειδικότητες. 

Επίσης λειτουργεί σε συνεργασία με άλλες ειδικότητες -ενδοκρινολόγους, διαβητολόγους, παθολόγους, ορθοπεδικούς- ιατρείο διαβητικού ποδιού με σκοπό την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση προβλημάτων που εμφανίζονται στα κάτω άκρα των διαβητικών.

Α' Αγγειοχειρουργική Κλινική

Στήν Α΄ Αγγειοχειρουργική Κλινική αντιμετωπίζονται όλες οι αρτηριακές και φλεβικές παθήσεις, καθώς και οι παθήσεις των λεμφαγγείων σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα διεθνή πρωτόκολλα και τις πιο σύγχρονες χειρουργικές μεθόδους.

Τηλέφωνο:210-6972953 Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

A

Ομάδα Αγγειοχειρουργών - Επικεφαλής Α. Λάζαρης

Τηλέφωνο:210-6979023  Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ