Ουρολογικό

Τα Ουρολογικά Τμήματα καλύπτουν όλο το φάσμα της διάγνωσης και θεραπείας των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος σε άνδρες και γυναίκες καθώς και του γεννητικού συστήματος στους άνδρες στα πλήρως εξοπλισμένα χειρουργεία.

Στα ουρολογικά τμήματα εργάζονται κορυφαίοι ουρολόγοι ιατροί, με πιστοποίηση από κέντρα του εξωτερικού και με εναργή προσήλωση στη δια βίου μάθηση. Ο τελευταίας τεχνολογίας ιατροβιολογικός εξοπλισμός και η παρουσία των υπολοίπων τμημάτων επιτρέπει την γρήγορη και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αντιμετώπιση των προβλημάτων του ασθενούς.

Ουρολογικό Τμήμα Α'

Το Α' Ουρολογικό Τμήμα του Χειρουργικού Τομέα είναι επιφορτισμένο κυρίως με τη διαγνωστική και χειρουργική αντιμετώπιση των παθήσεων του ουροποιητικού (άρρενος και θήλεως) και γεννητικού συστήματος άρρενος, με έμφαση στην ογκολογία και την επανορθωτική χειρουργική σε άνδρες και γυναίκες.

Τηλέφωνο:210-6972476 Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Α

Ουρολογικό Τμήμα Β'

Στο Β’ Ουρολογικό Τμήμα αντιμετωπίζονται όλες οι παθήσεις της ουροποιητικής οδού, καθώς και των αντρικών γεννητικών οργάνων, με τομείς εξειδίκευσης την ουροογκολογία, την υπερπλασία του προστάτη, την ακράτεια των ούρων σε άνδρες και γυναίκες, τη νευροουρολογία, τον ουροδυναμικό έλεγχο, την αντιμετώπ

Τηλέφωνο:210-6972771 Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Β

Ουρολογικό Τμήμα Γ'

Στο Γ’ Ουρολογικό Τμήμα του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center αντιμετωπίζονται όλες οι παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος και των δύο φύλων, τόσο στο διαγνωστικό όσο και στο χειρουργικό επίπεδο.

Τηλέφωνο:210-6979081 Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Γ

Ουρολογικό Τμήμα Δ'

Το Δ’ Ουρολογικό τμήμα ασχολείται με όλους τους τομείς της ουρολογίας με επίκεντρο τις ανάγκες του ασθενούς με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση των ασθενειών παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας από το επίπεδο του εξωτερικού ιατρείου μέχρι την μετεγχειρητική παρακολούθησης των ασθενών μας.

Τηλέφωνο:210-6972617 Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6972000

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Δ