Ε' Ορθοπεδική Κλινική

Η Ε' Ορθοπεδική Κλινική αποτελείται από εξειδικευμένους ιατρούς με προσανατολισμό στη χειρουργική της σπονδυλικής στήλης, στη νευροχειρουργική, στην επανορθωτική χειρουργική των μεγάλων αρθρώσεων και στο ορθοπεδικό τραύμα (κατάγματα). 

Όλα τα μέλη της ομάδας είναι άρτια εκπαιδευμένα και η συνεργασία μεταξύ τους έχει ως αποτέλεσμα την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον ασθενή και τη δυνατότητα εξεύρεσης λύσης ακόμη και στις πιο περίπλοκες περιπτώσεις. Εφαρμόζοντας όλες τις δόκιμες και παγκοσμίως αναγνωρισμένες, ελάχιστα επεμβατικές και κλασσικές τεχνικές, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την πλειονότητα των προβλημάτων που σχετίζονται με πόνο, τραυματισμό και όγκο του μυοσκελετικού συστήματος και του εγκεφάλου. 

Τηλ. Γραμματείας: 210-6979275

Τηλ. Κέντρο: 210-6972000

Email: eorthopediki@dunant.gr

Διευθυντής: Σταύρος Πέτρος

 

Δραστηριότητες

Αρχή μας είναι να προσπαθούμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα αρχικά συντηρητικά. Σε περιπτώσεις επείγουσες ή μετά από αποτυχία της συντηρητικής αγωγής, εισέρχεται στο θεραπευτικό πλάνο η επιλογή της χειρουργικής αποκατάστασης. Η επιλογή των χειρουργικών τεχνικών γίνεται σύμφωνα με το είδος της πάθησης, την ανατομία και τη γενική κατάσταση του ασθενή. Οι επεμβάσεις είναι ουσιαστικά εξατομικευμένες για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά, με σκοπό την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος.

Έτσι, παρέχουμε στους ασθενείς μας τις τελευταίες σύγχρονες και, αποδεδειγμένα, ασφαλείς μεθόδους αντιμετώπισης οποιουδήποτε προβλήματος αφορά:

  • στη σπονδυλική στήλη (αυχενική, θωρακική, οσφυϊκή μοίρα),
  • στον εγκέφαλο,
  • στο περιφερικό νευρικό σύστημα,
  • στις αρθρώσεις ισχίου - γόνατος - ώμου, όπως επίσης και
  • στα μαλακά μόρια του μυοσκελετικού συστήματος.

Ιατρικό Προσωπικό