3η Υβριδική Διημερίδα «Ισχαιμία κάτω άκρων»

Η  Α’ Κλινική Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής του Ερρίκος Ντυνάν στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της, σε συνεργασία με την Επαγγελματική Ένωση Αγγειοχειρουργών Ελλάδας, διοργανώνει την 3η υβριδική διημερίδα με θέμα “Ισχαιμία Κάτω Άκρων” η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2023 στο Αμφιθέατρο του Ερρίκος Ντυνάν.

Έλληνες και ξένοι ομιλητές καταξιωμένοι και με εμπειρία στο αντικείμενο τους θα εξετάσουν τις παραμέτρους της περιφερικής ισχαιμίας τόσο από πλευράς αιτιολογίας και διάγνωσης όσο και τους τρόπους αντιμετώπισης, συντηρητικά και επεμβατικά. Ιδιαίτερη μνεία βεβαίως θα δοθεί στις νέες μεθόδους χειρουργικής αντιμετώπισης που δίνουν νέες δυνατότητες και διευρύνουν τις θεραπευτικές επιλογές.

Στο πλαίσιο του επιστημονικού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί παράλληλα ένα hands on workshop. Θα περιέχει δυο εκπαιδευτικές ενότητες στις οποίες ο εκπαιδευόμενος έχει τη δυνατότητα επιλογής ανατομικού επιπέδου επέμβασης (αορτολαγόνιος άξονας ή περιφερικά αγγεία) ή συμμετοχή και στα δυο προγράμματα.

 

Η είσοδος είναι δωρεάν και απευθύνεται σε γιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας. Απαιτείται προεγγραφή. Περισσότερες πληροφορίες για την διημερίδα μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://apr.com.gr/aggeiodunant2023/

  • 24/11/2023 - 25/11/2023
  • Αμφιθέατρο Ερρίκος Ντυνάν
  • Λ. Μεσογείων 107, 115 26, Αθήνα
  • (+30) 210 3645629

Περισσότερες Εκπαιδεύσεις

1 /
popup-νοσηλευτες-20240313
Δείτε περισσότερα