1η Υβριδική Ημερίδα Αγγειακών Προσπελάσεων

Οργάνωση: Α΄ Αγγειοχειρουργική Κλινική ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ - Επαγγελματική Ένωση Ελλήνων Αγγειοχειρουργών (ΕΕΑ)

Αιγίδα: Ελληνική Αγγειοχειρουργική Εταιρεία (ΕΕΑΧ)


Η Α΄ Αγγειοχειρουργική Κλινική του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center σε συνεργασία με την Επαγγελματική Ένωση Ελλήνων Αγγειοχειρουργών (ΕΕΑ) οργανώνει υβριδική ημερίδα με θέμα την αγγειακή προσπέλαση στους νεφροπαθείς.

Η ποιότητα ζωής χιλιάδων ασθενών που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την αγγειακή προσπέλαση.

Καταξιωμένοι ιατροί διαφορών ειδικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μιλήσουν για όλες τις δοκιμασμένες στον χρόνο λύσεις, για τις νεότερες τεχνικές αλλά και για τις επιπλοκές που μπορεί να εμφανιστούν. Παράλληλα θα ακουστούν οι απόψεις νοσηλευτικού προσωπικού και των ίδιων των ασθενών.

Η ημερίδα αυτή απευθύνεται στους ιατρούς που ασχολούνται με τους νεφροπαθείς σε αιμοκάθαρση (αγγειοχειρουργούς, νεφρολόγους, παθολόγους, ακτινολόγους) στο νοσηλευτικό προσωπικό των μονάδων τεχνητού νεφρού αλλά και στους ασθενείς που μπορούν να ενημερωθούν και να λάβουν απαντήσεις σε ένα θέμα ζωτικής σημασίας για την υγεία τους.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.  

Η παρακολούθηση της Ημερίδας είναι ελεύθερη και θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Η παρακολούθηση θα πραγματοποιηθεί μέσω live streaming το οποίο θα είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση στις 6 Νοεμβρίου 2021 σύμφωνα με το επιστημονικό πρόγραμμα. Η πρόσβαση μπορεί να γίνει από την αρχική σελίδα της ημερίδας.

 

Γραφείο Διοργάνωσης: www.apr.com.gr

  • 06/11/2021 - 06/11/2021
  • 09:30 - 15:30
  • Αμφιθέατρο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center
  • Λ. Μεσογείων 107, 115 26, Αθήνα
  • (+30) 210 69 72 000

Περισσότερες Εκπαιδεύσεις

1 /