Κάρτα Προνομίων Eρρίκος Ντυνάν

Στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center δημιουργήσαμε αποκλειστικά για εσάς τη νέα κάρτα προνομίων, με την οποία μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, εξειδικευμένα κέντρα και ιατρεία καθώς και σε πλήθος εξετάσεων με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ*

Η νέα κάρτα προνομίων του Ερρίκος Ντυνάν παρέχεται δωρεάν, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση, εκδίδεται άμεσα και με αυτήν εξασφαλίζετε:

  • Άμεση ταυτοποίηση, που σημαίνει ταχύτερη εξυπηρέτηση σε όλα τα Ταμεία
  • Πρόσβαση σε αποκλειστικά προνόμια και παροχές, όπως:
  • Έκπτωση 10% για επισκέψεις σε ιατρούς, διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές πράξεις (εξαιρούνται φάρμακα, υλικά, αμοιβές ιατρών)
  • Έκπτωση 15% σε όλα τα πακέτα Check Up
  • Τιμές Κρατικού Τιμοκαταλόγου (ΦΕΚ) σε Μαγνητικές Τομογραφίες, Αξονικές Τομογραφίες και Triplex
  • Επιπλέον ειδικές προσφορές αποκλειστικά για τους κατόχους της κάρτας, για τις οποίες θα ενημερώνεστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα
  • Ενημέρωση για χρήσιμο επιστημονικό περιεχόμενο που αφορά σε θέματα υγείας, καθώς και ενημερωτικό υλικό για τα νέα και τις δράσεις μας, μέσα από το Newsletter μας


ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς λειτουργεί η κάρτα;

Απλά με την επίδειξή της στα Ταμεία κατά την επίσκεψή σας στο Ερρίκος Ντυνάν. Η επίδειξη της κάρτας είναι απαραίτητη προκειμένου να έχετε πρόσβαση στα αποκλειστικά προνόμια που δικαιούστε. 

Ισχύει για όλες τις ειδικότητες; 

Η κάρτα ισχύει για όλες τις ιατρικές ειδικότητες, για επισκέψεις τόσο σε επιμελητές όσο και σε διευθυντές ιατρούς. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στα τακτικά ιατρεία καθώς και στα επείγοντα περιστατικά. 

Μπορεί να ισχύσει η κάρτα και για άλλα μέλη της οικογένειας μου; 

Όχι, κάθε κάρτα είναι μοναδική και αφορά αποκλειστικά τον κάτοχό της. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας μπορούν να βγάλουν άμεσα και εύκολα, πάντα χωρίς επιβάρυνση, τη δική τους ατομική κάρτα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του Ερρίκος Ντυνάν (Δευτέρα-Παρασκευή, 08:00-15:00) με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητάς τους. Η διαδικασία έκδοσης απαιτεί 10 λεπτά και δίνεται επί τόπου. Η κάρτα δίνεται σε εφήβους άνω των 14 ετών. 

Έχασα την κάρτα μου. Τι πρέπει κάνω;

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210-6972547 ή 210-6972409 για να δηλώσετε την απώλειά της. Παράλληλα, θα ενημερωθείτε για την διαδικασία επανέκδοσης της κάρτας. Εναλλακτικά, μπορείτε να απευθυνθείτε απευθείας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του Ερρίκος Ντυνάν και να εκδώσετε επί τόπου μία νέα κάρτα. 

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Το Τμήμα Επειγόντων περιστατικών του Ερρίκος Ντυνάν λειτουργεί σε 24ωρη βάση καθημερινά, ενώ, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, λειτουργούν και Επιλεγμένα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία κάθε Τετάρτη μέχρι τις 20:00. 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-6972483 ή 210-6972395.

*Όλες οι εκπτώσεις εφαρμόζονται επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου. Οι παροχές της κάρτας δεν συνδυάζονται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις. Σε περίπτωση χρήσης ΕΟΠΥΥ ή άλλου Ταμείου δεν ισχύουν οι εκπτώσεις της κάρτας.