Τεστ Ανίχνευσης COVID-19 για Επιχειρήσεις

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, συμμετέχοντας ενεργά στην αντιμετώπιση της πανδημίας, παρέχει την πλέον ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα στους ασθενείς.  Εφαρμόζοντας όλα τα πρωτόκολλα προστασίας από τον ιό, ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες του E.Ο.Δ.Υ και του Π.Ο.Υ, καθιστώντας το Νοσοκομείο απόλυτα ασφαλές.

Συγκεκριμένα, ο μοριακός έλεγχος ανίχνευσης του νέου Κορωνοϊού SARS-CoV-2 διενεργείται με τα παρακάτω κριτήρια και αποτελεί λύση για τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ελέγχους στο προσωπικό τους, συμβάλλοντας στην προστασία του και στην αντιμετώπιση της διασποράς του ιού:

ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η λήψη των δειγμάτων γίνεται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, τόσο για τους εξεταζόμενους όσο και για το προσωπικό, σε χώρους ειδικά διαμορφωμένους, όπου εξασφαλίζεται η απομόνωση του εξεταζόμενου από άλλα άτομα. Οι δειγματοληψίες πραγματοποιούνται, πάντα για την δική σας ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση, μόνο κατόπιν ραντεβού. Παραμένοντας από την 1η μέρα της πανδημίας COVID Free Hospital.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Διενεργείται 7/24 μοριακός έλεγχος ανίχνευσης του νέου Κορωνοϊού SARS-CoV-2 με ένα πλήρως αυτοματοποιημένο μοριακό τεστ (POCΤ RT-PCR COVID-19). Επίσης, διενεργείται ταυτόχρονη μοριακή ανίχνευση του νέου Κορωνοϊού SARS-CoV-2, του ιού της Γρίπης Α και Β και του Αναπνευστικού Συγκυτιακού ιού (RSV), συχνού αναπνευστικού ιού, που προκαλεί το κλασικό κρυολόγημα κατά τη χειμερινή περίοδο, με πλήρως αυτοματοποιημένους και πιστοποιημένους αναλυτές (CE-IVD [Multiplex Real Time RT-PCR)].  Ο έλεγχος πραγματοποιείται σε ρινοφαρυγγικό επίχρισμα   (Ευαισθησία μεθόδου: 100%, Ειδικότητα μεθόδου: 100%).

ΠΟΙΟΤΗΤΑ Το δείγμα μεταφέρεται άμεσα στο υπερσύγχρονο Τμήμα Μοριακής Βιολογίας του ENHC που είναι σε θέση να πραγματοποιήσει το σύνολο των διαθέσιμων test για covid -19. Τα δείγματα εξετάζονται κάθε ένα ξεχωριστά (δεν χρησιμοποιείται η μέθοδος pooling κατά την οποία ομαδοποιούνται περισσότερα από ένα δείγματα σε μια εξέταση), εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο τη μέγιστη δυνατή ευαισθησία της μεθόδου.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ Τα αποτελέσματα εκδίδονται και αποστέλλονται ηλεκτρονικά, κατά μέσο όρο εντός 8 ωρών από την ώρα παραλαβής του δείγματος. Για την ηλεκτρονική αποστολή των αποτελεσμάτων είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της σχετικής δήλωσης κατά την εξέταση.

Συμπληρώστε τη φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε e-mail στo emporikodpt@dunant.gr ή καλέστε στο 6957834852 & 210-6972395