Newsletter

Η Elite League Ερρίκος Ντυνάν παρουσιάζεται!

Η Elite League Ερρίκος Ντυνάν παρουσιάζεται!

Το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών ανανεώνεται. Η παρουσίαση της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, όπως θα ονομάζεται στο εξής, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/10) στην κεντρική αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ.

Γεώργιος Σκούρτης (Γενικός Διευθυντής Ερρίκος Ντυνάν): «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που είμαστε εδώ για την παρουσίαση του ανανεωμένου πρωταθλήματος της Α2. Η συνεργασία έρχεται ως συνέχεια της πολύ καλής σχέσης που αναπτύχθηκε ως επίσημος υποστηρικτής των εθνικών ομάδων. Σταθήκαμε στο πλευρό των παικτών της Εθνικής, γίναμε μια μεγάλη αγκαλιά και τους ευχαριστούμε. Διευρύνουμε τη συνεργασία συμβάλλοντας στο πρότζεκτ της Α2. Θα είμαστε δίπλα σε όλους τους αθλητές σε πανελλήνιο επίπεδο. Είμαστε μόνο στην αρχή. Θα είμαστε δίπλα σε όλες τις ομάδες. Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ την ΕΟΚ και το ΔΣ για την εμπιστοσύνη».

Βαγγέλης Λιόλιος (Πρόεδρος ΕΟΚ): «Σε μια αυθόρμητη δήλωση που είχα κάνει κάποτε που η ομάδα μου από τη Β’ Εθνική στην Α2, είχα πει ότι η Α2 είναι η πραγματικά κορυφαία κατηγορία στην Ελλάδα. Η Basket League είναι κάτι διαφορετικό και σηκώνει μεγάλη κουβέντα για το πώς πρέπει να προχωρήσει. Το νέο πρωτάθλημα είναι η κορυφή της πυραμίδας μας. Elite League σημαίνει κορυφή, όχι κάτι ελιτίστικο. Χαιρόμαστε πολύ και είμαστε περήφανοι για αυτή τη συνεργασία με το Ερρίκος Ντυνάν που θα είναι μακροχρόνια. Στο κομμάτι αυτό αγκάλιασαν την Elite League και χαιρόμαστε που θα είναι κεντρικός χορηγός μας και θα δώσει την ονομασία του».

Νίκος Νικολόπουλος (Γενικός Γραμματέας ΕΟΚ): «Στόχος είναι η Α2 να γίνει εφάμιλλη της Α1. Η Α2 ξεχνιέται από σήμερα και το νέο όνομα είναι Elite League. Στην προσπάθεια αναβάθμισης και ανάδειξης του πρωταθλήματος θα έχουμε βασικό χορηγό και σαν όνομα στο πρωτάθλημα το νοσηλευτικό ίδρυμα Ερρίκος Ντυνάν».



Newsletter
Καρκίνος του μαστού και κύηση
Ιωάννης Φλέσσας Διευθυντής Γ Χειρουργικής Κλινικής Μαστού Ερρίκος Ντύναν Hospital Center   Ο καρκίνος του μαστού παραμένει ο πιο συχνός καρκίνος στις γ…
Newsletter
Καρκίνος μαστού: μια θεραπεύσιμη νόσος
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ- Χειρουργός, δ/ντής Β’ Χειρουργικής Κλινικής Μαστού, Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center ΞΕΝΟΦΩΝ ΞΕΝΑΚΗΣ – Χειρουργός-Μαστολόγος, αν. δ/ντής…
popup-νοσηλευτες-20240313
Δείτε περισσότερα