Β' Κλινική Πλαστικής, Αισθητικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής

Στη Β' Κλινική Πλαστικής, Αισθητικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής εφαρμόζονται οι καλύτερες και πλέον σύγχρονες μέθοδοι αισθητικής και επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής σε προσωποποιημένη βάση με σεβασμό στην προσωπικότητα, την ιστορία και τον κοινωνικό ρόλο των ασθενών που τους εμπιστεύονται και ζητούν τις υπηρεσίες τους. Το τμήμα που διευθύνεται από τον πλαστικό χειρουργό Δρ Ιωάννη Λύρα διασφαλίζει την τήρηση όλων των παραμέτρων ασφαλείας των ασθενών και της ιατρικής δεοντολογίας. 

Οι συνεργάτες της Κλινικής βασίζουν την καθημερινή τους δραστηριότητα στις διδαχές του Ιπποκράτη και του Πυθαγόρα όσον αφορά την υγιεινή διατροφή, την καθημερινή άσκηση και την αποφυγή βλαβερών για την υγεία καταχρήσεων. Στη Κλινική εφαρμόζονται τόσο οι βασικοί κανόνες της ιατρικής και της χειρουργικής, όσο και οι πιο προηγμένες μέθοδοι της αισθητικής και επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής με την χρήση της τεχνολογίας λέιζερ, ραδιοσυχνοτήτων και άλλων τεχνολογικών επιτευγμάτων της επιστήμης, όπου υπάρχει σαφής ιατρική ένδειξη.

Τηλ. Κέντρο: 210-6972000

Email: b.plastic.surgery@dunant.gr

Διευθυντής: Λύρας Ιωάννης

Δραστηριότητες

  • Πλαστική Μαστού (αποκατάσταση- αυξητική- ανόρθωση- μαστοπηξία- γυναικομαστία)
  • Πλαστική προσώπου και κεφαλής (ρυτιδεκτομή- ωτοπλαστική- βλεφαροπλαστική- ανάπλαση προσώπου-προγούλι- ανάπλαση προσώπου-σπίλοι-ξανθελάσματα) κ.λπ. 
  • Πλαστική Ρινός (κλειστή ρινοπλαστική- ρινοπλαστική και διάφραγμα- προφιλοπλαστική-ανοιχτή ρινοπλαστική- ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι) κ.λπ.
  • Πλαστική λαιμού (lifting λαιμού- προγούλι) κ.λπ.
  • Πλαστική σώματος (βραζιλιάνικη λιπογλυπτική- κοιλιοπλαστική- λιποαναρρόφηση-σωσίβιο) κ.λπ. 
  • Νέες τεχνικές (που αφορούν το σώμα και το πρόσωπο) και
  • Επανορθωτική χειρουργική (προσώπου-κεφαλής-λαιμού-κορμού-άκρων με όλους τους συνδυασμούς χειρουργικών επεμβάσεων).

Ιατρικό Προσωπικό