Newsletter

Η χαρά της μουσικής του πιάνου στο Ερρίκος Ντυνάν

Η χαρά της μουσικής του πιάνου στο Ερρίκος Ντυνάν

Πόσο συχνά συναντάτε ένα πιάνο στη Λεωφόρο Μεσογείων;

Το Ερρίκος Ντυνάν αναγνωρίζοντας τα πολλαπλά οφέλη της μουσικής στη Υγεία, συμμετέχει στο Piano City Athens. Έξω από το νοσοκομείο, ένα πιάνο προσκαλεί τη γειτονιά και τους περαστικούς σε μια μουσική εμπειρία.

Για μία μέρα, την Παρασκευή 12 Μαΐου από τις 11:00 ως τις 13:30, η κεντρική είσοδος του Νοσοκομείου θα πλημμυρίσει μελωδίες, που θα «μιλήσουν»… θεραπευτικά στην καρδιά και στο μυαλό όσων παρευρεθούν. 

Η πιανίστα Μαριλένα Σουρή θα παίξει από Rachmaninoff μέχρι  Ravel. Από νησιώτικους γνωστούς σκοπούς μέχρι αγαπημένα κομμάτια από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο.

Ένα πρόγραμμα με έντονες εναλλαγές και διαφορετικούς ρυθμούς σας προσκαλεί σε ένα μουσικό διάλειμμα στο κέντρο της πόλης.

Τι είναι το piano city Athens

Έχοντας εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους στο Βερολίνο, την Νέα Υόρκη, το Μιλάνο, και άλλες παγκόσμιες μητροπόλεις, το Piano City® φτάνει τώρα και στην Αθήνα.

Βιρτουόζοι του πιάνου και ερασιτέχνες από όλη την πόλη θα ανοίξουν τα σπίτια και τις καρδιές τους στο ευρύ κοινό. Θα επιδείξουν τη δεξιοτεχνία τους δίνοντας μικρές συναυλίες πιάνου στα σπίτια τους με ένα ρεπερτόριο που κυμαίνεται από το κλασικό έως το σύγχρονο ρεπερτόριο, στα σπίτια τους. Οι λάτρεις, καθώς και το ευρύτερο κοινό, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν αυτές τις μελωδικές εμπειρίες. Από το πρωί της Παρασκευής έως την Κυριακή, το Piano City® Athens θα μετατρέψει την Αθήνα σε μια αυτοσχέδια συναυλιακή αίθουσα αφιερωμένη στο πιάνο.

Η Αθήνα γίνεται μέρος του μουσικού κινήματος Piano City!

Το Piano City® ξεκίνησε από τον Andreas Kern, έναν καλλιτέχνη και οραματιστή από το Βερολίνο της Γερμανίας. Η ιδέα του, φέρνει κοντά ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο – μέσω της μουσικής. Με πόλη εκκίνησης το Βερολίνο, η ιδέα του μας δείχνει ότι η κάθε πόλη είναι ένας τόπος όπου η μουσική και ο πολιτισμός εκτιμώνται, υποστηρίζονται και απολαμβάνονται: όχι μόνο σε επίπεδο διεθνούς φήμης, αλλά και σε ευρύ ιδιωτικό επίπεδο.

Ένα τριήμερο φεστιβάλ γεμάτο έμπνευση.
Η Αθήνα πλημμυρίζει με μουσική…

Newsletter
«Γέφυρα ζωής» από το Ερρίκος Ντυνάν με δωρεά οργάνων σε τέσσερις ασθενείς
Μια μεγάλη «γέφυρα ζωής» μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης για τέσσερις συνανθρώπους μας στήθηκε σήμερα από τις πρώτες πρωινές ώρες, με αφετηρία τη Μονάδα Εντατική…
Newsletter
Πνευμονολογία
Οι Πνευμονολογικές Κλινικές του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center διαθέτουν έμπειρο και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό που διαγιγνώσκει, θεραπεύει και α…
popup-νοσηλευτες-20240313
Δείτε περισσότερα