Newsletter

Ερρίκος Ντυνάν: Αποστολή γιατρών και νοσηλευτών για τη στήριξη του ΕΣΥ στη «μάχη του Βορρά»

Ερρίκος Ντυνάν: Αποστολή γιατρών και  νοσηλευτών για τη στήριξη του ΕΣΥ στη «μάχη του Βορρά»

Οι Γιατροί και οι Νοσηλευτές μας συνεχίζουν την παράδοση του Ερρίκος Ντυνάν για εθελοντική προσφορά υπηρεσιών σε δύσκολες περιόδους της χώρας μας.

Έτσι και τώρα, στη δεύτερη φάση της πανδημίας, ανταποκρινόμενo στην πρόσκληση και στις ανάγκες της Πολιτείας, το Νοσοκομείο κινητοποιεί πλέον, σε εθελοντική βάση, και το ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό του, με στόχο την ενίσχυση σε εξειδικευμένο προσωπικό των δημόσιων δομών υγείας της Θεσσαλονίκης καθώς και επαρχιακών νοσοκομείων της Β. Ελλάδας.

Δύο Αναισθησιολόγοι μας, οι κυρίες Χρυσούλα Γκίνη και Αγγελική Πανέρη μετακινήθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να συνδράμουν δημόσια νοσοκομεία της πόλης, τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Άλλοι 4 γιατροί βρέθηκαν σε επαρχιακά νοσοκομεία της Β. Ελλάδας, όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη συνδρομής. Πρόκειται για τις/τους κ.κ. Αντώνιο Δημητρακόπουλο,  Αναστασία Κουτσούρη,  Χαράλαμπο Παναγιωτακόπουλο και Έλενα Πέτσιου.

Επίσης, 6 Νοσηλευτές μας εντάσσονται για όσο διάστημα απαιτηθεί στο νοσηλευτικό προσωπικό των Γενικών Νοσοκομείων Κατερίνης και Δράμας. Πρόκειται για τις/τους κ.κ. Παναγιώτα Αθανασίου, Άννα Βαγγέλη, Κυριακή Βλαντούση, Χριστίνα Κίκερη,  Κωνσταντίνα Μικρού και Πέτρο Παπαϊωάννου.

Είμαστε περήφανοι για τους Γιατρούς και τους Νοσηλευτές μας και τους ευχαριστούμε πολύ για τη γενναία απόφασή τους.

Επισημαίνεται ότι, όπως και στην πρώτη φάση της πανδημίας, το Ερρίκος Ντυνάν  διαθέτει για την κάλυψη των αναγκών του ΕΣΥ, 50 κλίνες νοσηλείας, καθώς και 14 κλίνες ΜΕΘ  για non-Covid ασθενείς, ώστε να απελευθερωθούν κλίνες νοσηλείας και ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία για τους ασθενείς με Covid–19. ‘Εχοντας λάβει την παγκοσμίου εμβέλειας διαπίστευση JCI, το Ερρίκος Ντυνάν εγγυάται για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, καθώς και για την ασφάλεια των ασθενών και του προσωπικού του. Με τις άρτιες υποδομές του, πρωτίστως όμως με το υψηλής κατάρτισης ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό,  είναι αρωγός στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Newsletter
Θωρακίζοντας τον οργανισμό μας ενάντια στον COVID-19
Της Κωνσταντίνας Αντωνίου Κλινικής Διαιτολόγου-Διατροφολόγου, Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center   Πάνω από 2.500 χρόνια πριν,…
Newsletter
Απαλύνοντας την μοναξιά των νοσηλευόμενων στην εποχή του Covid-19
Του Έκτορα Ε. Τσουγκαράκη, Ψυχολόγου, Γραφείο Ψυχολογικής Στήριξης Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center   Η πρωτόγνωρη εποχή που ζούμε λόγω της πανδημίας του Covid…
Newsletter
Φροντίζοντας τους ηλικιωμένους μας στην πανδημία
Της Ελένης Ζίγκιρη Φυσικοθεραπεύτριας, Κέντρο Γηριατρικής Αξιολόγησης Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center   Το δέντρο αποτελεί σύμβολο απ’ όλους τους διεθνείς οργ…
popup-νοσηλευτες-20240313
Δείτε περισσότερα