3ο Σεμινάριο Διεγχειρητικής Νευροπαρακολούθησης σε περιστατικά Θυρεοειδεκτομής

Tο Ζ’ Τμήμα Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center υπό τη διεύθυνση του κ. Κυριάκου Κ. Βαμβακίδη πραγματοποιεί σειρά σεμιναρίων ­­­­­­­­­­­­­­­­με θέμα «Νευροδιέγερση (Διεγχειρητική Νευροπαρακολούθηση) στην  αντιμετώπιση παθήσεων του Θυρεοειδούς Αδένα».

 

Το 3ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου 2019 στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων, της  Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας και της Ελληνικής Ομάδας Νευροπαρακολούθησης και μοριοδοτείται με 8 μόρια από τον ΠΙΣ (CME-CPD credits).

 

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η επίδειξη της σωστής χρήσης της Νευροπαρακολούθησης κατά τη διεξαγωγή των χειρουργείων του θυρεοειδούς αδένα, καθώς και η ορθή ερμηνεία των πληροφοριών που συγκεντρώνονται κατά τη Διεγχειρητική Νευροδιέγερση.

 

Το σεμινάριο αφορά τη χρήση διαλείπουσας και συνεχούς νευροδιέγερσης του παλίνδρομου λαρυγγικού και πνευμονογαστρικού νεύρου, καθώς και τη χρήση της νευροδιέγερσης σε επεμβάσεις λεμφαδενικού καθαρισμού που συνοδεύουν την θυρεοειδεκτομή σε περιπτώσεις καρκίνου του θυρεοειδούς αδένα για την ανίχνευση και τον έλεγχο της καλής λειτουργίας των κινητικών νεύρων τραχήλου, όπως του φρενικού, του βραχιονίου, του παραπληρωματικού και του υπογλωσσίου νεύρου.

 

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με την ευγενή χορηγία της εταιρείας «Spine Action».

 

 Τηλέφωνο: 210 6972000 (εσωτ. 8965), 210 6979240

e-mail: endocrinesurgery@dunant.gr

  • 18/10/2019 - 18/10/2019

Περισσότερες Εκπαιδεύσεις

1 /
popup-νοσηλευτες-20240313
Δείτε περισσότερα