Ε' Χειρουργικό Τμήμα

Η ιατρική ομάδα του Ε' Χειρουργικού Τμήματος βασίζεται στη συλλογική εργασία και προσφέρει στον ασθενή τη μέγιστη και πληρέστερη αντιμετώπιση των προβλημάτων του. Είναι ικανή να διεκπεραιώσει όλων των ειδών τις χειρουργικές παθήσεις με την καλύτερη και ιδανικότερη, για τον ασθενή, μέθοδο. Αυτό οφείλεται στη μεγάλη εμπειρία της ομάδας σε μεγάλα Κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Τηλ. Γραμματείας: 210-6972895

Τηλ. Κέντρο: 210-6972000

E-mail: esurgery@dunant.gr

Διευθυντής: Καφετζής Ηλίας - Δημήτριος

Δραστηριότητες

Η ομάδα αυτή έχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσει όλων των ειδών τα χειρουργεία, όπως:

Χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων (Θυρεοειδής, παραθυρεοειδείς, πάγκρεας, επινεφρίδια κ.ά). Να σημειωθεί η πολύ μεγάλη εμπειρία της ομάδας στον τομέα αυτό.

Προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική (Καλοήθεις και κακοήθεις παθήσεις παχέος και λεπτού  εντέρου, στομάχου, διαφραγματοκήλη, βουβωνοκήλη, σκωληκοειδίτιδα επινεφρίδια κ.ά).

Χειρουργική συμπαγών οργάνων- Ήπαρ, χοληφόρα, πάγκρεας (ανοικτά ή λαπαροσκοπικά). Δυνατότητα χρήσης διεγχειρητικού υπερηχογράφου
  
Χειρουργεία ανοικτής χειρουργικής: αιμορροΐδες, συρίγγια, ραγάδες, πρόπτωση ορθού, σκωληκοειδίτιδα, βουβωνοκήλη, κοιλιοκήλες, όγκοι μαλακών μορίων κ.ά. 

Για όλα τα χειρουργεία εφαρμόζονται μοντέρνες και ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και χρησιμοποιούνται εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

 Έτσι επιτυγχάνεται: 

• καλύτερο χειρουργικό αποτέλεσμα
• μικρότερη εγχειρητική τομή 
• λιγότερος μετεγχειρητικός πόνος 
• άμεση κινητοποίηση του ασθενούς και 
• ταχύτερη έξοδος από το νοσοκομείο.

Ευελπιστούμε με την εξειδικευμένη αντιμετώπιση και την σωστή συνεργασία με τις άλλες ειδικότητες να προσφέρουμε την καλύτερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία στον ασθενή.

Ιατρικό Προσωπικό