Εξετάσεις Θυρεοειδούς σε προνομιακή τιμή

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θυρεοειδούς (25 Μαΐου), το Ερρίκος Ντυνάν συμμετέχει στις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, θεραπείας και πρόληψης των διαταραχών του θυρεοειδούς, προσφέροντας ένα ειδικό πακέτο εξετάσεων στην προνομιακή τιμή των €30.

Οι διαταραχές του θυρεοειδούς είναι πολύ συχνές σε παγκόσμιο επίπεδο και εμφανίζονται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών.  Οι γυναίκες φαίνεται να είναι πιο επιρρεπείς από τους άνδρες, καθώς είναι 5-8 φορές πιθανότερο να παρουσιάσουν κάποιας μορφής θυρεοειδοπάθεια. Ωστόσο, το 60% των πασχόντων δεν γνωρίζει ότι ο θυρεοειδής τους δεν λειτουργεί σωστά.

Το Ερρίκος Ντυνάν προσφέρει για όλο το μήνα Ιούνιο και αποκλειστικά για τους εγγεγραμμένους αναγνώστες του Newsletter του, τις παρακάτω εξετάσεις ελέγχου θυρεοειδούς στην ιδιαίτερα προνομιακή τιμή των €30:

  • Ενδοκρινολογική Εκτίμηση
  • Υπέρηχος Θυρεοειδούς
  • TSH – T3 – T4

 

Εάν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένος/η, επιλέξτε την εγγραφή στο newsletter πιο κάτω για να επωφεληθείτε της προσφοράς.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού, μπορούν να καλούν στο 210-6972004 (8:00-16:00) ή να στείλουν email στο callcenterop@dunant.gr , μέχρι τέλος  Ιουνίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.