Newsletter

Hernia Center of Excellence: 27ο Ειδικό Σεμινάριο

Hernia Center of Excellence: 27ο Ειδικό Σεμινάριο

Με γενικό συντονιστή τον Διευθυντή του Α΄ Χειρουργικού Τμήματος, κ. Μάριο Παπούδο, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 27ο Ειδικό Σεμινάριο στις πλέον εξελιγμένες μεθόδους χειρουργικής αποκατάστασης της κήλης. Το σεμινάριο παρακολούθησε ομάδα έξι ειδικευμένων χειρουργών από την Ελλάδα.

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center έχει πιστοποιηθεί ως Κέντρο Αναφοράς στην Νοτιοανατολική Ευρώπη για την χειρουργική αντιμετώπιση των περιστατικών κήλης, από τον εγκυρότερο διεθνή οργανισμό Surgical Review Corporation (SRC).

Σ’ αυτό το πλαίσιο, αποτελεί το πρώτο πιστοποιημένο Κέντρο τόσο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα.

Επιπρόσθετα, πιστοποιήθηκε και η Ιατρική Ομάδα, υπό τον Διευθυντή της Α’ Χειρουργικής Κλινικής του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, κ.Μάριο Παπούδο, που πραγματοποιεί τις επεμβάσεις κήλης.

Στο πλαίσιο της πιστοποίησης το Eρρίκος Ντυνάν αποτελεί πλέον και διεθνές εκπαιδευτικό κέντρο για την μετεκπαίδευση χειρουργών από το εξωτερικό για την χειρουργική αποκατάσταση της κήλης.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που άρχισαν τον Φεβρουάριο του 2016 και επαναλαμβάνονται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα περιλαμβάνουν τόσο θεωρητική ενημέρωση με διαλέξεις και επιστημονικές συναντήσεις, όσο και πρακτική άσκηση με την παρακολούθηση λαπαρασκοπικών και ανοιχτών χειρουργείων.

Στα σεμινάρια συμμετέχουν χειρουργοί από ευρωπαϊκές χώρες οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις στις νέες τεχνικές για την χειρουργική αποκατάσταση της κήλης.

Surgical Review Corporation (SRC)

Πρόκειται για έναν Ανεξάρτητο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, ο οποίος εδρεύει στις Η.Π.Α. και πιστοποιεί νοσηλευτικά κέντρα παγκοσμίως, με γνώμονα το υψηλό επίπεδο και τις εξελιγμένες μεθόδους που εφαρμόζουν για την χειρουργική αποκατάσταση της κήλης (Hernia Repair).

Newsletter
Εξειδικευμένη Ομάδα για την Καρδιακή Βαλβιδοπάθεια
Από τους: Μαρία Αρώνη, Διευθύντρια Δ΄ Καρδιοχειρουργικής Κλινικής/Βαλβιδοπάθειας Καρδιάς Νεκτάριο Πιλάτη, Διευθυντή Ε΄ Καρδιολογικής Κλινικής/Βαλβιδοπάθειας Κ…
popup-νοσηλευτες-20240313
Δείτε περισσότερα