Newsletters

Newsletters 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Μπροστά στη νέα εποχή

Η νέα εποχή για το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center είναι ήδη εδώ! Οι περιπετειώδεις μέρες της αμφισβήτησης ανήκουν οριστικά στο παρελθόν και, πλέον, τα αποτελέσματα ενός τολμηρού σχεδίου επανεκκίνησης και αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του σε όλα τα επίπεδα, επιβεβαιώνουν τη μεγάλη επιστροφή ενός νοσηλευτικού κέντρου με βαθύ αποτύπωμα στο εγχώριο σύστημα υγείας.

Με τις μοναδικές κτηριακές υποδομές του, οι οποίες είναι εξαρχής και αποκλειστικά σχεδιασμένες για τη λειτουργία νοσοκομείου, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center ανακτά την προνομιακή θέση του.

Με νέο οργανόγραμμα και αναπτυξιακό πλάνο, ελκυστική τιμολογιακή πολιτική, καθώς και συνεχή, στοχευμένη ενίσχυση του ιατρικού δυναμικού με διακεκριμένους και νέους ταλαντούχους γιατρούς, αρκετοί από τους οποίους είναι American Board Certified, το νοσηλευτικό κέντρο διαμορφώνει μια νέα εικόνα που συμπληρώνεται και από την συνεχή ενίσχυση του βιοϊατρικού εξοπλισμού με τεχνολογία αιχμής, όπως και την διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού σε κάθε τομέα. Το στίγμα του, εξάλλου, παραμένει ισχυρό και μέσα από την πληθώρα δράσεων με κοινωνικό πρόσημο.

Το σχέδιο επανεκκίνησης που κατάρτισε η νέα διοίκηση, με την στήριξη του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, στον οποίο πλέον ανήκει το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center ως θυγατρική εταιρία, βασίστηκε σε νέα διεθνή πρότυπα για την λειτουργία μεγάλων νοσηλευτηρίων. Με καινοτομίες, όπως την καθιέρωση απογευματινών εξωτερικών ιατρείων, τη δημιουργία πρότυπων εξειδικευμένων Κέντρων, σημαντικές μειώσεις στο κόστος εξετάσεων και νοσηλείας, συνεργασίες με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες και ένα επενδυτικό σχέδιο που ξεπέρασε τα έξι εκατομμύρια ευρώ και ανανέωσε πλήρως την υλικοτεχνική υποδομή του, το νοσηλευτικό κέντρο καταγράφει μια ανοδική πορεία διαρκείας που το έχουν ήδη επαναφέρει στα προ κρίσης επίπεδα.

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center διαθέτει συμβάσεις με όλες τις ελληνικές και τις μεγαλύτερες ξένες ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, ενώ έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ, παρέχοντας τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους του να κάνουν χρήση των υψηλού επιπέδου υπηρεσιών του, τόσο για πρωτοβάθμια (διαγνωστικές εξετάσεις) όσο και για δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας (νοσηλεία).

«ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ»

Με μια νέα τιμολογιακή πολιτική, προσαρμοσμένη στα σημερινά οικονομικά δεδομένα, η οποία συνδυάζεται και με συντονισμένη προσπάθεια όλων των τμημάτων για ελαχιστοποίηση του απαιτούμενου χρόνου νοσηλείας, καθώς και με μια διαφορετική φιλοσοφία ως προς τις ασφαλιστικές εταιρείες, το νοσηλευτικό κέντρο ακολούθησε εμπορικά ένα σχέδιο μείωσης των τιμών του κατά 30% με σκοπό να απευθύνεται στη μεσαία, δοκιμαζόμενη τάξη. «Ακριβώς αυτή θα είναι η πολιτική μας και στη συνέχεια. Είμαστε και θα παραμείνουμε ένα νοσοκομείο της μεσαίας τάξης», είναι το μήνυμα του πρόεδρου του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center κ. Γεράσιμου Τσιαπάρα.

«Η προσπάθεια για συνεχή ανοδική πορεία δεν σταματά. Κεντρικός στόχος μας είναι πλέον και η απόκτηση της διεθνώς αναγνωρισμένης διαπίστευσης κατά Joint Commission International (JCI), η οποία θα συμπληρώσει μια σειρά διεθνών πιστοποιήσεων που ήδη διαθέτει το νοσηλευτικό κέντρο», τονίζει από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center κ. Θέμος Χαραμής, προαναγγέλλοντας τα επόμενα βήματα ενός φιλόδοξου σχεδιασμού που παράγει σημαντικά αποτελέσματα.

Αυτή τη νέα εποχή, άλλωστε, έρχεται να σηματοδοτήσει και το newsletter που στο εξής θα σας μεταφέρει όλα τα νέα μας.
Από όλους εμάς στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center θερμές ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά!

Newsletters
Κέντρο πρακτικής εκπαίδευσης για την επόμενη γενιά γιατρών
Ένας νέος εκπαιδευτικός κύκλος για φοιτητές από τις ΗΠΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Atlantis (ATLANTIS PROJECT – pre-med fellowship abroad program) ολοκληρώθη...
Dunant Health Center
Newsletters18/04/2018
Δωρεάν μαθήματα για νεφροπαθείς: Οξέα συμβάματα στην αιμοκάθαρση. Τι μπορεί να «πάει στραβά» σε μια συνεδρία αιμοκάθαρσης;
Πόσο σημαντική είναι η σωστή επικοινωνία του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού με τον ασθενή στην περίπτωση οξέων συμβαμάτων; Τι μπορεί να συμβεί κατά τη διά...
Newsletters12/04/2018
Λιθοτριψία χωρίς αναισθησία και πόνο
Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας που προσφέρει, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center έχει δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο τμήμα αντιμετώπιση...
Δείτε Περισσότερα